aloisy Opublikowano 31 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Testował ktoś ten rom na desire z ??Wysłane z mojego HTC desire Z za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Dziś po kilku dniach testowania tego romu, mogę śmiało powiedzieć że nie widzę większych zmian. Poprawiono na pewno stabilność, bo tego nie w sposób sprawdzić.Teraz spróbuję wgrać betę ICS'a - jak bedą chętni to opiszę co i jak w innym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redux Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Miałem okazję przetestować na moim HTC Desire Z ten ROM. Szczerze mówiąc nie polecam go. Niby poprawa wydajności wg producenta, a telefon zacina gorzej, niż na oryginalnym ROM. I tak, po 5 minutach wciąż było tak samo, więc to nie była wina włączania programów na starcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2012 Ale którego 7.2 ? Ja nie mam do niego zastrzeżeń. I właśnie godzinkę temu z ICSa wróciłem do 7.2. Nie wiem co panowie pozmieniali ale wizualnie na belce morskie kolorki mi się bardziej podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spikers Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Ja również miałem doczynienia z tym ROMEM.Również się zacinał, ale tylko trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi