PenQu Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Mam samsunga galaxy mini gt-s5570, system gingermod 4.0 (android 2.3.6) i nie działa mi przycisk power.Gdy wkładam baterię do telefonu sam się włącza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Gwarancja, albo lutowanie Cię czeka Brak jakiejkolwiek reakcji na przycisk nawet w systemie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PenQu Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 tak nie działa mi nawet w systemie. te lutowanie to w serwisie i jaki jest koszt tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Musisz iść do serwisu i zapytać się. Nie chce wprowadzać w błąd. Dla przykładu lutowanie gniazda zasilającego w laptopie to około 60zł. Tutaj małe części musisz znaleźć dobry serwis. Nic więcej nie poradzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
PenQu
Mam samsunga galaxy mini gt-s5570, system gingermod 4.0 (android 2.3.6) i nie działa mi przycisk power.
Gdy wkładam baterię do telefonu sam się włącza.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi