Mosiek190 Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Witam wszystkich. Chciałbym się zapytać czy można zainstalować Cyanogenmod na mojego Vertisa 5010 Expi ? System Kit Kat 4.4.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 Nie ma stety. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mosiek190 Opublikowano 20 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 A czy jest możliwość że takie coś wyjdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 20 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2015 To zależy...Ale nie rób sobie nadziei, to jest model (jak ja to nazywam) egzotyczny i nie bardzo interesują się nim developerzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Mosiek190
Witam wszystkich.
Chciałbym się zapytać czy można zainstalować Cyanogenmod na mojego Vertisa 5010 Expi ? System Kit Kat 4.4.2
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi