barzim0602 Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam! Mam bardzo poważny problem.Chciałem wgrać Cyanogena9, mając już '7'. Poszło coś nie tak i teraz nic nie da się zrobić z telefonem.Czy diagnoza jest taka, że mogłem uszkodzić całkowicie telefon?Nie uruchamia się w ogóle, żadna kombinacja nie działa.Chcę się upewnić w czymś co podejrzewam... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Podładuj go, być może się rozładował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Możliwe, że bateria się po prostu rozładowała, a z drugiej strony może to być wina złego/źle wgranego kernela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 barzim0602 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Ładowałem i włączałem, podczas ładowania próbowałem. Nie da się nic zrobić. Tryb download też nie łapie. Chyba poszło głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 No to możliwe, że telefon ucegliłeś :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Spróbuj na innej baterii jeśli masz taką możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 barzim0602 Opublikowano 16 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Na innej baterii też nie działa. Ucegliłem pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BR4KUS Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 No prawdopodobnie masz rację :/ Jeśli stało się to podczas wgrywania systemu to pewnie pamięć się uszkodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
barzim0602
Witam!
Mam bardzo poważny problem.
Chciałem wgrać Cyanogena9, mając już '7'. Poszło coś nie tak i teraz nic nie da się zrobić z telefonem.
Czy diagnoza jest taka, że mogłem uszkodzić całkowicie telefon?
Nie uruchamia się w ogóle, żadna kombinacja nie działa.
Chcę się upewnić w czymś co podejrzewam...
Pozdrawiam!
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi