Hyniek Opublikowano 15 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Wymagania: - TWRP 2.8.1.0 Co działa? AudioReceiving and making callsGPSHardware sensors (Light, Orientation, Compass, Proximity, Acceleration)Legacy sensors / Virtual sensors (Gravity, Linear acceleration, Rotation vector)WifiBluetoothMTP storageHW accelerated guiHW accelerated videoCameraVoip video callsUSB/Wifi tetheringVSyncPhantom key presses filteringUSB OTG MicroSD exFAT supportzRamF2FS support for /data partition Bugi - kamera przy nagrywaniu w 720p zamyka apke, 480 działa bez problemu Instalacja - wejdź w recovery- wipe data- wipe cache- wybieramy advaced > robimy wipe dalvik cache- instalujemy rom i gappsy- reboot! Download TWRP http://d-h.st/oWmiGapps http://gapps.cyanogenmod.plRom http://d-h.st/Ez0S Screeny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abor Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Ogólnie lux...tylko muli się i super su nie działa...nie da rady zainstalować bibliotek....nie wykrywa roota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2015 W opcjach programistycznych ustawiłeś uprawnienia dla aplikacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Ludzie ludzie! I jak uwagi na temat tego softu?? pisac pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Z tego co widać jedynie problem z kamera jest że nie nagrywa w 720p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Daamnn.. Gdyby nie przeblysk mojego "GENIUSZU" (roztrzepanie ) to juz bym mial ten ROMikZainstalowalem wczoraj.. i, strasznie muli, najbardziej ze wszystkich jakie mialem. Strasznie muli ;c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Wipe i factory reset wykonaj. Powinno pomóc.Ponadto polecam dział http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/forum/1015-optymalizacja-telefonu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Zniechecilo mnie to, ze jak juz przy pierwszym uruchomienia przy zmianie jezyka na PL byly klopoty, niesamowicie mulilo.. No ale jeszcze moze sprobuje raz z tym wipe i factory reset Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 @Jacuu Ś po wykonaniu daj znać czy pomogło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 (edytowane) Dobra W poniedzialek to zrobie Wieczorkiem dam znac albo w tym tygodniu xd bo nwm czy dzis ogarne tego lolipopa ;c Edytowane 23 Marca 2015 przez Jacuu Ś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LincolnSaint Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Witam. Po zainstalowaniu tej wersji wyskakuje mi ciągle Encryption Unsuccessful - reset phote. Po restarcie to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Wipe oraz factory reset wykonaj. Pamiętaj że nie jest zalecane przywracanie kopi zapasowej ze starszej wersji systemu. Nie klikaj na restart tylko obok obrazka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 LincolnSaint - wejdz w recovery, kliknij wipe, potem advanced vipe, zaznacz data, zaznaczysz i u dolu bedziesz mial po prawej stronie jakąś kafelke (nie pamietam co tam napisane jest, w kazdym razie kliknij ją), potem ustaw date na ext4. Potem wipe wedlug poradnika i dżys goł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LincolnSaint Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 Jacuu Ś masz u mnie flaszkę Wszystko działa. Coś musiałem pokręcić z tymi ustawieniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacuu Ś Opublikowano 22 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2015 No problemo z ustawieniami nic nie pokreciles tez tak mialem i sie meczylem ^^Stary, tak z ciekawosci - ten romik u Cb nie muli? ;D Bo u mnie przy wybieraniu jezyka tel sie grzal i muuliil jak cholera ;/ A jak wszedlem w menu tooo byly cyrki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LincolnSaint Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Niestety ta wersja mi muli. Wracam do poprzedniej bo chodziła o wiele szybciej od tej. Pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Wipe, Factory reset, nie przywracamy kopi z innych systemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leda Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Wipe oraz factory reset wykonaj. Pamiętaj że nie jest zalecane przywracanie kopi zapasowej ze starszej wersji systemu. Nie klikaj na restart tylko obok obrazka.Cześć! A gdzie jest ten faktory reset w TWRP? Mam problem i "wyskakuje mi ciągle Encryption Unsuccessful" Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Napisz jakie masz opcje w recovery powiem Tobie co masz wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leda Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Napisz jakie masz opcje w recovery powiem Tobie co masz wybrać.Już znalazłem factory reset, ale nadal mam "Encryption Unsuccessful". W trakcie instalacji "pisze" coś o braku pliku MD5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Coś jest nie tak. Wypisz co znajduje się w recovery. Wszystko opcje na pierwszym ekranie lub zrób zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Wybierz disalbe md5 veryfication,badz cos w ten desen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leda Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Coś jest nie tak. Wypisz co znajduje się w recovery. Wszystko opcje na pierwszym ekranie lub zrób zdjęcie Dzięki za pomoc! Już poradziłem sobie ze wszystkim, ale po instalacji "muli" już w trakcie ustawień. Czy dalej będzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2015 Podziękuj polubieniem mojego posta. Powinno być lepiej. Spróbuj jeszcze powrót do ustawień fabrycznych przez ustawienia. Telefon nie jest już taki nowy mogą być drobne problemy z wydajnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paniczny Opublikowano 8 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2015 Odświeże troche fred, i dodam że mi też strasznie muli xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi