KoorloPL Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Tak jak w temacie. Jeżeli nie ma CM na mojego Samsunga to czy jest jakiś ROM na ten telefon? Jak go zrootować i jak wgrać takowy ROM? Btw. jestem "zielony" i proszę o wyrozumiałość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Ciężko kolego o CMJedynie modyfikowany stock. A to akurat w tym dziale, gdzie napisałeś temat (a ja go przenoszę do właściwego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Dzięki kolego A gdzie mogę znaleźć taki modyfikowany stock?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Wprowadziłem cię w błąd.Nie ma żadnego romu :/ Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KoorloPL Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Kurcze szkoda :/ Da się jakoś skontaktować z Cyanogenmod? Bardzo bym chciał, aby CM był dostępny na mój telefon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 To tak nie działa.Musi być grupka ludzi co zainteresuje się tym modelem. Potem można działać. Możesz pisać na cyanogenmod.org/forum o to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KoorloPL
Tak jak w temacie. Jeżeli nie ma CM na mojego Samsunga to czy jest jakiś ROM na ten telefon? Jak go zrootować i jak wgrać takowy ROM? Btw. jestem "zielony" i proszę o wyrozumiałość
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi