TheeDrCc Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Witam, Mam problem otóż kupiłem sobie gear fit ,ale mam androida 4.2.2. Jest jakaś możliwość połączenia zegarka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Folxs Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 http://forums.androidcentral.com/samsung-gear-fit/378233-samsung-gear-fit-not-yet-compatible-galaxy-s4-android-4-2-2-a.html Tutaj masz rozwiązanie Twojego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Powinieneś napisać więcej szczegółów o tym gear fit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Czy nie prościej zaktualizować telefon do nowszej wersji androida? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A wiesz co on ma ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Nie wiem. Jeżeli ma telefon nie samsung to musi pobrać sobie dodatkowe aplikacje. Oczywiście oczekujemy na odpowiedz króla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Gear fity są trochę upośledzone stosunku co do Sony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheeDrCc Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Mam Samsunga Galaxy Grand , wiec wsparcia ani oficjalnego ani nieoficjalnego. Pobralem fit managera i wszystko jest okej tylko nie wiem , czy rzeczywiście wyszuka ten zegarek i będzie wszystko dobrze działać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Musi wyszukać jak masz stocka lub custom rom na bazie stocka.W zegarku wejdź w ustawienia/Bluetooth - zaznacz widoczność.Kolejno w aplikacji Gear Fit wyszukaj urządzenie i zesparuj. Potem w a tej aplikacji możesz zaznaczyć powiadomienia itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheeDrCc Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Czyli dopiero w zegarku musze wgrac custom rom'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 o.O ee a jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TheeDrCc Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 A ma jakieś znaczenie wersja manager fita ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Nie powinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
TheeDrCc
Witam,
Mam problem otóż kupiłem sobie gear fit ,ale mam androida 4.2.2. Jest jakaś możliwość połączenia zegarka ?
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi