Pawliniak Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Uwaga ! to jest Slim Bean dla One V Instrukcja:- Pobieramy http://www.mediafire...iwe4flwhnhorvb1 i wrzucamy na telefon- Full wipe- Instalujemy- Uruchamiamy ponownieChangeLog:15/1/12 Headset fixes added for PrimoC\U---------------------------------11/1/12 VideoCamera fixes for both PrimoU and PrimoC---------------------------------10/1/12 1st build of PrimoU\PrimoC---------------------------------Link do xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2092572 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spero Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A gappsy do tego są potrzebne, bo jeszcze tej wersji nie instalowałem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Powinny być...Ale nie podał ich kolega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spero Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Czyli muszę mieć gapsy 4.1.2, rozumiem że na kernelu hellboya pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgi Opublikowano 28 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Ktoś już to instalował? Jeśli tak, to mógłby się podzielić spostrzeżeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Musisz sam chyba zainstalować i ocenić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgi Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zainstalowałem. Jak na razie, wszystko wporządku. Brakuje mi tylko radia. Próbowałem że spirit fm, ale nic z tego. Nie wiem czy to urok tego telefonu czy sprawa softu, ale bateria nawet dnia nie wytrzymuje. Fakt, że trochę go używam, ale żeby aż tyle prądu potrzebował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Bateria musi się ustabilizować daj jej kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Czyli nie robić żadnych sztuczek z kalibracją baterii?OT: Witam w nowym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Nie do końca.WInny rom też może być. Tym bardziej, że wszystko budowane jest na Cyanogenmodzie.Możesz wgrywać inne kenrele, może to coś zmieni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tgi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jak na razie bateria w miarę trzyma. Może rzeczywiście się uleżała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobek Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 a ja nie moge sciagnąć jakaś aktualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Tu jest rom do pobrania : http://www.mediafire.com/download/iwe4flwhnhorvb1/Slim-3.1.0-20130120-primou.zip 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi