paulisto1239 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Przed instalacją wykonaj ten poradnik [samsung Galaxy S3] ClockworkMod Recovery 6.0.5.1 CyanogenMod 12 Czy ktoś mógłby wyjaśnic jak zrobić kalibracje bateri, ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Tak jasne proszę [Kalibracja baterii.] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielin01 Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 ktoś znalazł, jakieś mocno uciążliwe w użytkowaniu błędy ? ta konwersja jest w 100% skończona czy jest dalej rozwijana ? jak jest ze stabilnością telefony do czego można to porównać to bardziej nightly czy snapshot lub może jest w 100% stabilny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2015 Cały czas rozwijany projekt. Musisz sam przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kwaśnik Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Witam,wgrałem ROM z pierwszego postu, ale kiedy aktualizuje go ROM-em z oryginalnego tematu to wyskakuje mi na ekranie odblokowania telefonu: "google.process.gapps has stopped". Aby móc dalej użytkować telefon muszę wrócić do ROM-u z pierwszego postu. Ma ktoś rozwiązanie na ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Po aktualizacji wykonaj wipe, gappsy odpowiednie instalujesz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kwaśnik Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Wipe zrobione, a co do gappsów to przy próbie instalacji ich po aktualizacji wyskakuje błąd, co nie ma miejsca przy instalacji wraz z pierwszym ROM-em. Gappsy mam z pierwszego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Jaki to błąd?Jakie Gapps używasz.Przy aktualizacji CM-a nie trzeba ich dogrywać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kwaśnik Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Używam pierwszych od góryhttp://gapps.cyanogenmod.pl/Nie dodałem, że aktualizacje przeprowadzam przez wgranie od nowa całego softu jak w instrukcji w 1 poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Okey, to teraz zaprezentuj błąd. Co ci się wyświetla 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Kwaśnik Opublikowano 30 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2015 Pogrzebałem trochę na forum i zaktualizowałem CWM do wersji 6,0 i podczas aktualizacji ROM-u krzaczki i błędy zniknęły. Dzięki za zainteresowanie i pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eitheer Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Jaka wersja recovery jest wymagana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Wg posta kolegi Mateusza to w wersji 6.X.X+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielin01 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 w pierwszym linku do pobrani jest najnowsza wersja tego romu ? czy po zainstalowaniu sam się on aktualizuje ? czy będą jakiekolwiek aktualizacje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Raczej o OTA nie masz co mazyc,jednak sprawdz a co do pobrania nowszych wersji, w orginalnym watku zas znajdziesz update, badz autor tematu go tu wysle (linka do nowszego romu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub karczmarzyk Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2015 Mam taki mały problem z aparatem, wcześniej używałem aplikacji restart camera i w CM11 działało, po wgraniu tego romu apka przestała działać. Jest jakaś nowa, lub jakiś inny sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Jest masa aplikacji w sklepie. Poszukaj na pewno znajdziesz coś co będzie w Twoim guście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub karczmarzyk Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Jest masa aplikacji w sklepie. Poszukaj na pewno znajdziesz coś co będzie w Twoim guście Chodzi mi o to, że przy próbie włączeniu aparatu wyskakuje "błąd aparatu, nie można połączyć się z aparatem", w cm 11 dzieki restart camera, restartowala aparat i po chwili działało. Jednak w cm 12 kiedy wyskakuje blad w/w restart camera nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Nowszy system, nowsze api to i nowsze fixy Musisz czekać na update tej apki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafiPie Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Romik super szybki, stabilny i te funkcjonalne tryby pracy bateri i niewspomnajac że bateria dłużej trzyma niż na zwykłym stock romie 4.3 ALE JEST JEDEN BłAD PRZY PRZEłANCZANIU POMIEDZY TRYBAMI OSZCZEDNYMI NA PASKU POWIADOMIEN TELEFON RESTARTUJE SIE.I drugi bład to aplikacja audioFX sie czasami zatrzymuje i wyłancza.Narazie tyle sie dopatrzylem.Chodzi mi o to, że przy próbie włączeniu aparatu wyskakuje "błąd aparatu, nie można połączyć się z aparatem", w cm 11 dzieki restart camera, restartowala aparat i po chwili działało. Jednak w cm 12 kiedy wyskakuje blad w/w restart camera nie pomaga.Zrób cache dalvik i wipe data mi pomogło.Można jakoś zmienić ikonke menu ta ikonka z windowsa jakos mi nie pasuje do andka.Można jakoś zmienić tą ikinke menu bo ta z windowsa jakoś mi nie pasuje do andka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi