pawel7423 Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 (edytowane) CyanogenMod 12 Wersja systemu : 5.0 Lollipop. Wersja nieoficjalna. Instalacja : Wrzucamy jak rom modyfikowany czyli : 1. Plik zip wklejamy na kartę pamieci2. Przechodzimy do CWM (Vol Up + Home + Power)3. Robimy full wipe4. Klikamy install zip from sd card (internal, bądź external, zależy gdzie wrzucilliście plik)5. Po zakończeniu instalacji, klikamy reboot system now. Rom jest w fazie rozwojowej, więc możliwe są drobne błędy. Screeny: Download :https://mega.co.nz/#!RVY2iDra!12QoUwx8GEpvUhQCviFsfuD3OeBuQ71vsf2YqU9A730 Gapps:http://gapps.cyanogenmod.pl Oryginalny wątek : http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-cyanogenmod-12-t2936990 Wszystko co robisz, robisz na własną odpowiedzialność!!! Edytowane 3 Marca 2015 przez Pawliniak 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 jest to wersja nieoficjalna (jeszcze) więc dodaj do tematu, iż jest to wersja nieoficjalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 błędów trochę jest nieraz aplikację mi się same wyłączają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 @NeoCM Poprawione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Przydały by się jakieś screeny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 Screenów Ci nie dam, bo obecnie siedzę na CM11, ale masz film przedstawiający właśnie ten romik Temat także poprawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Ja mógłbym dodać fotki ale niestety nie chce mi telefon zrobić rzutu ekranu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 10 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 volume down + power Chyba tak było w CM i jak się sprawuje ? i jak bateria ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Moim zdaniem sprawuje się tak samo jak cm 11 tylko jest trochę stabilniejsza a bateria trzyma tak samo czyli od 1 do 2 dni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 Dodałem screeny. Naruszewo nie daleko Płońska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 11 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Do płońska mam 10 km...Może się znamy hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteck Opublikowano 19 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Cześć.Czy działa ci na CM12 aparat foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taxford Opublikowano 1 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2015 @wojteck u mnie działa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniuś Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Cześć.Czy działa ci na CM12 aparat foto?Aparat/video wszystko działa nic się nie zawiesza a tym bardziej nie wyłącza robi naprawdę dobre zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syjan1212 Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 @taxford @maniuśszykuje się do rootowania mojego samsunga galaxy s3. chciałbym zainstalować na nim jakiś stabilny i wydajny rom najlepiej android 5.0.x lolipop. na xda jest kilka do wyboru lecz nie wiem który z nich jest najlepszy a nie mam czasu bawić się każdym z nich, może jest ktoś z was kto się w to bawi i doradzi mi który rom lolipop z xda jest najlepszy na SGS3??w oczy mi się rzucił ten rom, czy ktoś miał styczność? http://forum.xda-developers.com/galaxy-s3/development/wip-cyanogenmod-12-t2936990 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 2 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 Z tego co jest napisane na xda wersje są wydawane do tydzień. Warto samemu przetestować, aby przekonać się o działaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmjen Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Nadaje sie do codziennego użytku, czy raczej na zasadzie ''sprawdzić, wrócić do stockowego'' ? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel7423 Opublikowano 11 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Tak nadaje się do codziennego użytku. Warto przetestować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmjen Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Dzięki za odpowiedź, właśnie testuję, i poza tym, że minimalnie szybciej schodzi bateria, to sprawuje się naprawdę nieźle.Testuje dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Pamiętaj o kalibracji baterii i będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmjen Opublikowano 11 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Heeeej, totalnie o tym zapomniałem, faktycznie, dzięki wielkie, zaraz się za to wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 co byś zrobił bez Pawliniaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dmjen Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Pewnie szybciej traciłbym procenciki baterii W każdym razie, po 7 godzinach od naładowania telefon pokazuje 87% przy normalnym użytkowaniu.Jedyny bug na jaki trafiłem, to to, że odnośniki nie przekierowują do konkretnych aplikacji w sklepie, tylko do głównej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gerard102 Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Panowie a jak to zrobić jak mam CM11 i chce teraz tego i jak to zainstalować normalnie wkleić to co ściągne i będzie działało ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Przed instalacją wykonaj ten poradnik [samsung Galaxy S3] ClockworkMod Recovery 6.0.5.1 CyanogenMod 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi