EverNeq Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 witam tak jak w temacie mam problem z siecią 3G (praktycznie w ogole nie dziala) taki problem wystąpił gdy zmieniłem rom Cloudy G3 na CM 12 teraz po powrocie na Stocka występuje on dalej jakieś pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 A z jakiej sieci korzystasz ? Operator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Plus, wczesniej takiego problemu nie bylo wystapil dopiero po zmianie romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie instalowałeś dziwnych programów na androida? Wiem, że plus ma problemy z siecią ost. Ja na w tamtym tyg. jednego dnia nie maiłem w ogóle sieci przez 3 godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 W tej chwili jestem na czystym stocku ale problem wystepuje dalej. A jedyne "dziwne" programy ktore istalowalem to AutoRec i TowelRoot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Nie masz ustawionego limitu? Sprawdź w ustawieniach sieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 NIe nie limitu nie mam ustawionego zresztą LTE działa normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Możesz wykonać wipe systemu (pełne wipe) ale sprawdź czy działa ci przesył danych w sieci 2G Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 2G tez nie dziala(wyniki w speed tescie sa takie same). Full wipe byl robiony LG flash toolem jak robiłem debranding. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wydaje mi się, że to wina operatora.Ewentualnie kernela w telefonie.Możesz pokusić się o ponowne wgranie systemu.Innych nie widzę powodów (choć mogą być ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 5 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Stocka wgrywalem juz 2 raz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 5 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 A krenel zmieniałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 karnela nie zmienialem probowalem wgrywac basebanda z KK stockowe radio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 nie musisz skonfigurować transmisji danych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 wszystko mam skonfigurowane dobrze po powrocie z CM12 do CloudyG3 zauwazylem jeszcze taki problem ze podczas rozmowy dziala mi dolny glosnik zamiast gornego wystepuje to rowniez na stockuA zmiana kernela nic nie pomogla ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A jakbyś wgral starszy soft? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Wgrywalem Stocka niestety to nie pomagalo na stocku ciagle wystepuje ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 A jakbyś zrobił ustawienia fabryczne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EverNeq Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Dzisiaj probowalem rowniez przywrocic awaryjnie system przez lg mobile tool niestety rowniez nic nie pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 A z inną kartą sim spróbuj. Czy jest podobny problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EverNeq
witam tak jak w temacie mam problem z siecią 3G (praktycznie w ogole nie dziala) taki problem wystąpił gdy zmieniłem rom Cloudy G3 na CM 12 teraz po powrocie na Stocka występuje on dalej jakieś pomysły ?
19 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi