Witam. Jakiś czas temu miałem problem po Aktualizacji CM w moim Xiaomi redmi 1S. Aplikacja SMS oraz internet zaczęła się wywalać a telefon ogólnie stał się niestabilny. Problem postanowiłem rozwiązać poprzez wrzucenie od nowa CM w najnowszej wersji. Wszystko poszło ok za pomocą TWRP. Problemem natomiast jest dla mnie instalacja GAPS. Wrzucam na kartę pamięci i robię instalację tak jak instalacja CM ale po chwili wywala błąd.
" E: Error executing updater binary in zip '/external_sd/pa_gapps-modular-micro-5.0.1 ......."
oraz
"Error flashing zip '/external_sd/pa_gaaps-modular-micro-5.0.1 ......."
Pliki które wrzucam na telefon pochodzą z pierwszego posta tematu na:
Pytanie
kubaCM
Witam. Jakiś czas temu miałem problem po Aktualizacji CM w moim Xiaomi redmi 1S. Aplikacja SMS oraz internet zaczęła się wywalać a telefon ogólnie stał się niestabilny. Problem postanowiłem rozwiązać poprzez wrzucenie od nowa CM w najnowszej wersji. Wszystko poszło ok za pomocą TWRP. Problemem natomiast jest dla mnie instalacja GAPS. Wrzucam na kartę pamięci i robię instalację tak jak instalacja CM ale po chwili wywala błąd.
" E: Error executing updater binary in zip '/external_sd/pa_gapps-modular-micro-5.0.1 ......."
oraz
"Error flashing zip '/external_sd/pa_gaaps-modular-micro-5.0.1 ......."
Pliki które wrzucam na telefon pochodzą z pierwszego posta tematu na:
http://forum.xda-developers.com/redmi-1s/orig-development/rom-unofficial-cyanogenmod-11-t2909757
Plik z gaps próbowałem wrzucić PICO, NANO i MICRO.
Efekt zawsze ten sam :/
Macie jakieś pomysły??
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi