kominiarkaPOMOCY Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mam problem z telefonem ciągłe restarty i wyłączanie się gier w czym jest problem w Androidzie czy w CM. PROSZE POMÓŻCIE JAK TO MAM NAPRAWIĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jeszcze większą czcionką napisz... :/ Zmień rom najlepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 30 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Ustawienia fabryczne telefonu mogą pomóc tymczasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kominiarkaPOMOCY
Mam problem z telefonem ciągłe restarty i wyłączanie się gier w czym jest problem w Androidzie czy w CM. PROSZE POMÓŻCIE JAK TO MAM NAPRAWIĆ
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi