NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 (edytowane) [LG L7 II P710,713] Cyanogenmod 11][uNOFFICIAL] Jest to nieoficjalny rom dla LG L7 II Wymagania: ROOT CWM v 6.0.5.X, TWRP 2.7.0.0 lub nowsze wersje Co działa? Spoiler -WI-FI and WI-FI access point -USB modem -Bluetooth (Full) -GPS -Sensors (all) -Audio (Full) -Сamera( Photo and video shooting, panorama) -Offline charger -Memory (Internal and SD-Card) -Net -Sending SMS -LED -Torch -Screen -Tach screen -Mobile Data transfer -ROOT (Sew separately) -Inbox and outgoing calls -Launcher Trebuchet Co nie działa: Spoiler -NFC -Fm radio Instrukcja instalacji: Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci Wyłącz telefon Uruchom go w trybie recovery Wykonaj kopie zapasową systemu (backup) Teraz wykonaj pełne wipe (data, system, cache, dalvik-cache) Następnie instaluj ROM, potem Gapps Po wgraniu możesz wykonać jeszcze raz wipe....(rekomenduje) Na koniec Reboot Pobierz: ROM wersja RC3 https://docs.google.com/uc?id=0Bwf-FEVvPL3maUt3ckktYmp3Uzg&export=download Gapps: http://gapps.cyanogenmod.pl ROOT: BETA-SuperSU-v2.41.zip xda: http://forum.xda-developers.com/optimus-l3-l5-l7-l9-ii/development/rom-cyanogenmod11-lg-p710-713-t2979880 Edytowane 29 Września 2016 przez Gabi 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alexi13pl Opublikowano 12 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Jak na razie bardzo dobrze wygląda, nie zacina się wcale, wręcz zajebiście mogę wręcz rzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 13 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jak na razie bardzo dobrze wygląda, nie zacina się wcale, wręcz zajebiście mogę wręcz rzec a co ma sie zacinać? na oficjalnym tez nic sie nie zacina, z tym ze tutaj wiecej nie działa niż działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Czy jest polski język? pytam bo screeny są w języku angielskim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Tak jest język polski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dre4merOn Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Ok zainstalowane. A mam jeszcze pytanko. Jaki to motyw? Bo podoba mi się to na przykład włączanie i wyłączanie wifi. Pytam bo nie mam takiego w Cyanogenmod 11 a wgrałem na pewno tą wersję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel857 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Po instalacji Gapps dla CM 11 telefon utyka w bootloopie EDIT: Już sobie poradziłem Bardzo dobry poradnik. System się nie zacina, wszystko fajnie działa :> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provectus Opublikowano 6 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 bo musisz o wgraniu gapps wywalić zbędne gapps i hard reset bo to jest kluczem, stock to samo tyczy, rom g wam da na wydajnosci w tym mod, jak nie wywalicie z tła zbednych badziew wpychanych na siłe, ja mam 20C czysty wywaliłem śmiecie w gniecie nawet lumie 620 wydajnoscia a nic nie wycinane z systemu, która tez mam wiec mody to samo, ba, nawet wiecej szkód jest a wy dalej brniecie w mity hehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remixfx Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 przepraszam czy ktoś może dać gapps bo stronka nie działa mój fon to lg l7 ii p710 xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 28 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Proszę: https://wiki.cyanogenmod.org/w/Google_Apps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosia22 Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 linki nie dzialaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrzKomuUfaszGb Opublikowano 15 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Nie działają tylko gapps? tutaj też znajdziesz gapps. Z tego co widzę bazuje on na 4.4.4 więc jeszcze się złapiesz na te http://opengapps.org tylko wybierz odpowiednie. Stock to takie jak po kupieniu telefonu jest wszystko, Youtube, Google plus itp. a pico to podstawa potrzebna do działania sklepu Play. Open gapps powinny działać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi