michal.matecki Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam.Czy moglibyście mi użytkownicy podpowiedzieć czy warto jest instalować Cm-a na desire 816.Czy znacząco na plus zwiększa się wydajność telefonu.Na poprzednim telefonie miałem cm-a i się do niego przyzwyczaiłem.Dzięki z góry za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Jeżeli znasz możliwości CyanogenModa więc jeszcze się pytasz czy warto? Powiem Ci, że masz już oficjalną wersję od cyanogenmod.org Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 29 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Tu masz linka do instrukcji http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3772-desire-816-cyanogenmod-12-oficjalny/#entry23693 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.matecki Opublikowano 29 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Znam możliwości i cały czas się zastanawiam. A jak w razie czego wygląda powrót do oryginalnego softu i powrót do gwarancji? Wiadomo że po wygraniu innego softu stracę gwarancję. W Samsungu nie było tego problemu bo na każdym forum było opisane co i jak żeby gwarancja wróciła. A o HTC jeszcze nie znalazłem takiego tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi