karo73333222 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 WitajcieZakupiłam dziś tel lenovo S 720 wszystko ładnie pieknie włożyłam kartę ( na pewno dobrze) podłaczyłam do ładowania i nic zero reakcji nie chce się włączyć nie pokazuje nawet ze ładuje:((( Może ktoś miał podobny problem i może mi pomóc:(( prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Bez karty się uruchamia?Może jakieś spięcie było?Próbowałaś wyjąć baterie i ponowie ją zamontować? Od początku się nie uruchamiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karo73333222 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 w sumie bez karty to nie sprawdzalam od poczatku jak włozyam karte nie działa wyjmowałam baterie i wkładałam wyjmowałam i wkładałam kartę. Ta sama karte w innym tel działa więc to raczej wina tel:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Jezeli od początku nie działał to znak! To znak że nie działał od nowości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
karo73333222
Witajcie
Zakupiłam dziś tel lenovo S 720 wszystko ładnie pieknie włożyłam kartę ( na pewno dobrze) podłaczyłam do ładowania i nic zero reakcji nie chce się włączyć nie pokazuje nawet ze ładuje:((( Może ktoś miał podobny problem i może mi pomóc:(( prosze
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi