dre4merOn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Cześć, jak mogę wykonać format mojego telefonu? Lg l7 II Android 4.4.2 ? Czy to jest full wipe? Np ustawiebia fabryczne w telefonie aktywować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Najpierw ustawienia fabryczne, a potem wipe ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Czyli źle zrobiłem bo wgrałem najpierw Androida 4.4.2 a teraz chcę zrobić ustawienia fabryczne ehh... Czyli ustawienia fabryczne to ustawienia fabryczne to nie format? Sorki za pytanie ale jestem początkującym jeśli chodzi o te sprawy. A w ogóle pytam bo mi telefon strasznie żre baterię i nie wiem co robić w sumie i przycina także.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Masz tu filmik : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Jeżeli chodzi o baterie to [Kalibracja baterii.] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 WIPE czy Ustawienia fabryczne to ta sama opcja, z tym ze jedna spod Recovery a druga spod systemu lecz odwołanie jest te same... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Hmm czyli warto robić ustawienia fabryczne w moim przypadku? Czy to może pomóc? Jeśli chodzi o przycinanie telefonu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Przez chwile Ci to pomoże, ale potem problem wróci.Musisz zabijać procesy w tle. Zżera Ci ram i telefon zwalnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Okej a dlaczego uważasz, że problem powróci? Rozumiem, że im mniej apek tym lepiej dla telefonu? A jaki task killer byś polecił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Kolega, który ma L7 II napisze ci..abyś wykonał roota i wywalił aplikacje systemowe (te których nie używasz) i będzie działał szybciej. Nie masz za dużo ram. Nowszy system jest żerny. Z tego co widzę, to nowsza wersja sysystemu to bardziej zamulony telefon.Przykład mojego note 3na systemie Kit Kat ma ponad 40000 w antutuA na Lollipop już 35000 Więc widać winowajcę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 26 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Ano racja. Hmm a czy jest jakiś poradnik czy coś w tym stylu jak wywalić zbędne aplikacje? Tzn bardziej hmm nie jak tylko które aplikacje wywalić? Bo roota to ja mam już, zrobiłem według instrukcji użytkownika @Provectus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1576-poradnik-jak-usunąć-aplikacje-systemowe-z-android-a/ A nawet masz... aplikacje w google play do usunięcia aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 czy root potrzebny na gwałt? nie sądze..wystarczy wyłaczyc je w zarządzaniu aplikacji, i root zbedny a płynność jest zadowalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dre4merOn Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 @Provectus Widzę, że też masz p710 domyślam się, że lg l7 II. Wiem już jak odinstalować a czy wiesz może jakie aplikacje można bezpiecznie usunąć w lg l7 II androidzie 4.4.2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 usunać? tylko root, jest na forum ale musisz od nowa wgrać soft, ale można wyłączyć je bez rootowania skutek podobny, wywal aplikacje google...jest ich multo, jakieś 35 ja naliczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
dre4merOn
Cześć, jak mogę wykonać format mojego telefonu? Lg l7 II Android 4.4.2 ? Czy to jest full wipe? Np ustawiebia fabryczne w telefonie aktywować?
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi