sebachuck15 Opublikowano 25 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2015 Mój kolega szuka metody roota na Lark Cirrus 4Wysłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 26 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 a sam tu do nas nie może napisać ?Programy tupu vROOT i Kingo root niech zastosuje (tylko musi wgrać sterowniki USB) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sebachuck15 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Używał Kingo Root a V root mu podałem ale nie wiem czy testowałWysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 MiniRef Wysłane z mojego Samsunga Galaxy S4 Mini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sebachuck15
Mój kolega szuka metody roota na Lark Cirrus 4
Wysłane z mojego GT-I9195 za pomocą Tapatalk 2
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi