NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 LG G2 Mini - Kingo ROOT Jest to program o podobnym działaniu jak SuperOneClick. Różni się tym, iż program sam rozpoznaje urządzenie i próbuje zainstalować aplikacjęsupersuer.apk.Jest dużo przeciwników tej metody, ale ich domysły o zbieraniu danych są lekko przesadzone. Program obsługuje dużą ilość urządzeń Android Wymagania:Włączony tryb debugowania USBZainstalowane sterowniki USBZaznaczona opcja instalacji aplikacji z poza Google PlayInstalacja programu:Pobieramy program http://www.kingoapp....ndroid-root.htm Instalujemy na komputerzeInstalacja ROOT-aUruchomiamy aplikację Podłączamy telefon pod port USB w trybie debugowania USB Program powinien pokazać nam łączenie z urządzeniem. Jeżeli urządzenie zostanie odnalezione klikamy "ROOT" Telefon kilkukrotnie może się restartować- jest to normalne. Po ukończeniu zamykamy program. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piston Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Root failed...w każdym programie którym próbuję jest to samo, ale pewnie nie dowiem się dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 jaką masz wersje oprogramowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serleser Opublikowano 10 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 mam ten sam problem co kolega, soft 4.4.2 stock. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 11 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2015 Próbujcie kilka razy.Ja na tym sofcie (tylko, że czystym 4.4.2 zrobiłem roota. Moja kobieta go ma... dlatego jest ten poradnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serleser Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Telefon mam brandowany z play'a, może to przez to?Masz może coś ustawione w aplikacji do debugowania? Próbowałem już kilka razy i ciągle Root Failed :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Włączony tryb debugowania USB i zainstalowane sterowniki USB od LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serleser Opublikowano 12 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 a masz coś przy opcji "aplikacje do debugowania"?Zmieniałem motodę połączenia i dalej nic :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 12 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2015 Ustawienia-> ogólne -> Informacje o telefonie -> Informacje o oprogramowaniu -> numer kompilacji (kliknij 7 razy)A pojawią się Opcje dla programistów a w nim Debugowanie USB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serleser Opublikowano 13 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Wiem o tym, chodziło mi o ustawienia w opcji dla programistów. Jest tam takie coś jak "aplikacja do debugowania". Te opcje które podałeś mam zaznaczone.Teraz po którejś próbie zrestartował się dwa razy ale dalej "Root failed"... Powoli zaczynam tracić do tego cierpliwość. Jaką masz wersje windowsa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 13 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Ale ta opcja nie ma nic do rzeczy.Widocznie tobie nie odpowiada ta wersja Kingo ROOT, bo masz najnowszą>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serleser Opublikowano 14 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2015 Mam wersje 1.3.2.Narazie próbowałem:-towelroot-kingoo root-stump root-erootPróbowałem na dwóch komputerach win8 i win7 i nic. Dwa razy sie restartuje i... root failed (kingoo root) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 17 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2015 vroot spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serleser Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Niestety to samo co wcześniej... Pomóżcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Jak dla mnie to po prostu coś źle robisz bo to nie możliwe że nic nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serleser Opublikowano 18 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2015 Moje ustawienia programisty. Wydaje mi się że wszystko robie dobrze, dotychczas rootowałem telefony kingoo rootem albo erootem i było ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Sqaders Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Mam tak samo ciągle tylko pisze root failed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2015 wgraj przez kdz'ta wersje nie brandowanąpotem powinno sie dac zrootowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radek Sqaders Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 ^Można prosić o link ? Miałem bardzo dużą przerwę z rootowaniem i bawieniem się w te sprawy więc znowu jestem zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 tu masz link do wgrywania stockow kdz'tem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
car35 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Mam ten sam problem, cały czas root failed. nie wiem co zrobić;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 10 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Nie widzę innej metody rootowania kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
car35 Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 Czyli jak mam od orange lolipopa to musze wgrać jakiegoś innego niebrandowanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 10 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2015 @car35 tak, definitywnie tak, musisz wgrać najlepiej nie brandowany stock by zrootować, może będzie jakis euro open Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk55 Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Witam próbowałem rotować telefon tym programem ale wiesza się i zacina zatrzymuje się przy iluś tam procentach i jeszcze instaluje jakieś przeglądarki i coś do oszczędzania energii czy znacie jakieś inne tego typu programy lub jakiś inny sposób na zrobienie roota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi