krzyzan Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 WitamMam problem z tym cm nie wiem co zrobiłem ale ostatnio nie moge uruchomić apnów ani żaden kod mi nie działa na stan konta itp.Błagam pomóżcie!Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzyzan Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Już jest wszystko w porządku full wipe pomógł zainstalowałem Apn On Off i działa jak należy.Dzięki za pomoc zaoszczędziłem czas który musiałbym poświęcić na reinstal systemu.Jeszcze raz Dzięki wam@editJak ktoś nie wie jak zrobić full wipe to tak:1)wchodzimy w recovery(głośność w dół + odbierz połączenie + włączenia telefonu przysicki na raz)2)Wybieramy wipe3)wybieramy 1 opcję wipe(data/cache) 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Najprostrze metody są czasami najlepsze. Zrób full wipe - powrót do ustawień fabrycznych zresetuje telefon, i może pozwoli na ponowne mieszanie Wysłane z mojego HTC Vision Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Masz łączność z siecią komórkową GSM/EDGE/3G ?Możliwe że plik odpowiadający za łączność się uszkodził, ja tak miałem na CM9 nie było wcale łączności komórkowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krzyzan Opublikowano 30 Lipca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Łączność mam zrobiłem full wipe zobaczymy co z tego będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Grzesiek95112 Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 A aplikacje działają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
krzyzan
Witam
Mam problem z tym cm nie wiem co zrobiłem ale ostatnio nie moge uruchomić apnów ani żaden kod mi nie działa na stan konta itp.
Błagam pomóżcie!
Z góry dziękuję
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi