Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Witajcie drodzy użytkownicy w tym poradniki przedstawię jak w prosty sposób wykonać root LG G3. Nie z każdą wersja oprogramowania działa. Instrukcja:Pobieramy aplikacje Stump-v1.2.0.apk Wrzucamy na telefon Instalujemy i uruchamiamy Po uruchomieniu klikamy na komunikat "Grind" Aplikacja po instalacji będzie prosiła nas o restart Gdy telefon uruchomi się ponownie wchodzimy do sklepu play i instalujemy aplikacje superus Na sam konieć usuwamy Stump Rootźródło: http://forum.xda-developers.com/lg-g3/orig-development/root-stump-root-lg-g3-sprint-verizon-t2850906 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekssj5 Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Device is patched soory o co tutaj chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 20 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Z tego co się orientuje to trzeba zainstalować starszą wersje oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiusz Grzybek Opublikowano 20 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2015 Ja kiedyś ta aplikacją sobie zrootowałem tylko że to działa na kitkat przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekssj5 Opublikowano 21 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2015 Udało mi się wrzucić Rota ale mam problem z recorvery ściągnełem recorvery za pomocoą CWMTWRP i podczar urochomiania pownie wyskakuje błąd boot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi