drozdZU Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 jak go zrootowac?probowalem juz wiele ale nic nie dziala zawsze mam fail przez odina. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 tr.apk Spróbuj tą aplikacją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 wlasnie juz probowalem ale niestety to dziala tylko na androidy do wersji 4.3 albo 4.4.2 a ja mam 4.4.4. Ogolnie mam versie europejska z verizona i mam jezyk angielski a chcialbym wgrac polski ale to jedynie wgranie rommy wchodzi w gre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Mam rozumieć że aplikacją już próbowałeś? https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 dzisiaj go sciagnalem.Ale nie wiem za bardzo jak sie do tego zabrac wiem ze musze wlaczyc debugowanie usb ale nie dokladnie gdzie to wlaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Nie rozumiem. Do aplikacji do spolszczenia nie trzeba trybu debugowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 pojawia mi sie taki komunikat i nie za bardzo wiem gdzie mam wpisac komende z tego komunikatutu. w kies? img host Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Roota posiadasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 no wlasnie nie posiadam z tad wlasnie nazwa tego tematu to root bo tak wywnioskowalem ze najwyrazniej jest potrzebny zeby zaostalowac super su. ale jesli bede mial roota to lepiej juz polski rom odrazu chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Oj no tak przepraszam późno już i tak właśnie wychodzi moje zmęczenie. Jeżeli roota ogarniemy to będziesz miał spolszczenie. Spróbuj tym poradnikiem zjechać w duł z oprogramowaniem. I ponownie zrootować programem z popszedniego posta.http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2143-samsung-galaxy-note-3-n9000-n9005-lte-aktualizacje-firmware-wgrywanie-softu-odin/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 17 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Wiesz może na który region mam ściągnąć ten plik jeśli mam wersje verizon? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N900v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 mecze sie z tym plikiem jak nie wiem.Nigdzie nie moge go sciagnac, a z rapidgator tez zaczyna mi sie sciagac i odrazu sie zatrzymuje.wiesz co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Tu masz:http://samsung-updates.com/device/?id=SM-N900V Ale języka PL nie będzie, bo jest to wariant na US. Tylko i wyłącznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 tak wiem ze nie bedzie. ale to jest tylko po to zeby zrobic roota bo na wersji 4.4.4. narazie sie nie da,z tego co mi wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 natrafiłeś na ten temat ? http://forum.xda-developers.com/note-3-att/general/how-to-root-n900aucudnj5-t2948355 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 z tego co tam wyczytalem to nic nowego tam nie ma. poprostu trzeba cofnac do wersji 4.4.2 i dopiero wtedy rootowac.u mnie problem polega na sciagnieciu tego odpowiedniego pliku.bo te z linkow zaczynaja sie sciagac ale po chwili anuluja. nie wiem czemu a teraz musze czekac 2h az rapidgator mi da pobrac ponownie :/ w miedzy czasie poszukuje tego pliku na innych forach , ale wszystko jest na rapidgator. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Na forach us poszukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 jesli cofam system z 4.4.4 to moge odrazu do 4.3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Możesz. o ile jest.. ALE... jeżeli masz nowy bootloader to nie cofniesz. ODIN ci nie pozwoli.. z resztą zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 a jak mam sprawdzić czy mam nowy bootloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 dowiesz się o tym podczas wgrywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 czyli jeśli tego nie wgram to znaczy że mam nowy boatloader? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 drozdZU Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 wyczytalem ze bootloadera usuwa sie poprzez roota wiec juz zglupialem calkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 Bierz pod uwagę, że masz telefon z Ameryki. Masz inny kernel.. ciebie może nie dotyczyć ta informacja.Bootloadera nie usuniesz. Czytałeś o knox. Dlatego masz taki problem z rootem, bo masz taki wariant telefonu kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
drozdZU
jak go zrootowac?probowalem juz wiele ale nic nie dziala zawsze mam fail przez odina. :/
28 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi