avenssis Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 zrootowalem tel. zainstalowalem rom menager "clockworkmod" pobralem cm 9 i co dalej?Potrzebuje dokladnego opisu, instrukcji. Jestem w tym nowy. bylbym bardzo wdzieczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 maciejowy789 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Jest przecież na forum, to link: Ja to znalazłem, bo także zamierzam wgrać CM ale jeszcze się zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Rafal_0 Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja mogę napisać instrukcję ale dla Galaxy Taba i CM9, niestety nie posiadam smartfona firmy LG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 aloisy Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Ja mogę napisać instrukcję ale dla Galaxy Taba i CM9, niestety nie posiadam smartfona firmy LGTo właściwie się nie różni jeżeli chodzi o metodę przez CWM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
avenssis
zrootowalem tel. zainstalowalem rom menager "clockworkmod" pobralem cm 9 i co dalej?
Potrzebuje dokladnego opisu, instrukcji. Jestem w tym nowy. bylbym bardzo wdzieczny za pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi