Przemysław Zalewski Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Może Panowie pomożecie. 3 dzień się z tym mocuje. Marzę o CM12 na moim LG G2.Telefon zrootowany. Na karcie gotowe do instalacji dwa plikicm-12-201501113-NIGHTLY-d802-1.zipgapps-kk-20140606-signed.zip Mam zainstalowany ROM Menager v.5.5.3.7W nim widzę na samej górze:Recovery Setup widzę jak wół:Bieżące recovery: Team Win Recovery Project (TWRP) Jednakże jak klikam - Uruchom ponownie w trybie recovery telefon wstaje mi w czymś takim jak:Android system recovery <3e>KOT49I.D80220h test-keys ...i jak w tym dziwnym czymś wejdę doapply update from external sdcardmam: ../ ...i nic więcej. Pomożecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemysław Zalewski Opublikowano 16 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Nigdzie nie znalazłem takin informacji, żeby to było konieczne. Co innego może być przyczyną?Działa. Problem polegał na tym, że gapps był do KitKata. Nie wiem czy z tego powodu nie wstawał ale po wgraniu z tym romem nowego Gapps'a system wstał i śmiga pięknie. Sprawa do zamknięcia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Dowiedziałem się że trzeba instalować tym programem.https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=13763 Po instalacji powinno wyglądać tak Daj znać jak poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Bym podesłał Tutorial Video ale jest po włosku, więc nie będę komplikował sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemysław Zalewski Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 OK... instaluje ten AutoRec... a dokładnie D802_AutoRec.apkNic z tego... telefon mi wstał w tym samym miejscu o opisałem wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Uprawnienia super user wyskoczyły? Potwierdzenie instalacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemysław Zalewski Opublikowano 14 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 ...podejście drugie.OK jest.... dziękować. Od razu spytam. Gdzieś jakiś rozsądny poradnik jak teraz z Team Win Recovery Project wyczyścić telefon i zainstalować świeży CM12?OK! Dzięki wszystkim. Wstaje mi CM12. Zabawę czas zacząć ...uhu. I na start FuckUp. Komunikat: Niestety, aplikacja Kreator konfiguracji została zatrzymana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A kolega odblokował bootlader ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 A wipe został wykonany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemysław Zalewski Opublikowano 15 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Dzień dobry. Wczoraj o północy zakończyłem nierówną walkę. Szczęśliwie, pomimo tego, że pierwotnie miałem tego nie robić, zrobiłem backup i po tym jak mi Cyanogenmod nie wstał funkcją Restore przywróciłem poprzednią wersję systemu. Wipe naturalnie zrobiłemW Team Win Recovery Projekt v2.7.0.0. wybrałem Wipe -> Advenced Vipe i wybrałem: Dalvik Cach, System, Data, Cache. Odnośnie oblokowania bootloader'a. Nie wiem :/ Proszę o pomoc bo nie wiem jak to sprawdzić. Ale domyślam się, że nie chodzi o zrootowanie telefonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Nie widzę metody odblokowania bootloadera... hmm nie odblokowuje się?? Niech ktoś od LG G2 wypowie sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemysław Zalewski
Może Panowie pomożecie.
3 dzień się z tym mocuje. Marzę o CM12 na moim LG G2.
Telefon zrootowany.
Na karcie gotowe do instalacji dwa pliki
cm-12-201501113-NIGHTLY-d802-1.zip
gapps-kk-20140606-signed.zip
Mam zainstalowany ROM Menager v.5.5.3.7
W nim widzę na samej górze:
Recovery Setup widzę jak wół:
Bieżące recovery: Team Win Recovery Project (TWRP)
Jednakże jak klikam - Uruchom ponownie w trybie recovery telefon wstaje mi w czymś takim jak:
Android system recovery <3e>
KOT49I.D80220h test-keys
...i jak w tym dziwnym czymś wejdę do
apply update from external sdcard
mam: ../
...i nic więcej.
Pomożecie?
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi