SUICIDE Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Witam. Otóż problem jest dziwny.Zrobiłem pełne Wipe.Wgrałem cm-11.0.0-RC14-GT-S5830i-cooperve.zipWgrałem gapps-kk444-20140724-v2.2Telefon startuje pięknie ale bez karty sim.Jak Tylko włożę kartę logo cyana pokazuje się na 2 sekundy i znika, a później cały czas czarny ekran.Wgrywałem kilka razy tego cm z gappsem i bez niego. Bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Spróbuj znaleźć inny kernel dla swojego modelu może to być problem. Próbowałeś inny rom instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SUICIDE Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Teraz chcę wgrać starsza wersję tego nightly "cm-11.0.0-RC13-GT-S5830i-cooperve" Co do kernela to mam wersję " 2.6.35.7 Jenkins@piripiriMożesz jakiś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Ciężko mi konkretny polecić musisz sam dopasować do swoich wymagań oraz sprawdzić czy wszystko na nim działa. Wgrywaj i testuj to dobra zasada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SUICIDE Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zmieniałem teraz 2x kernela i nie mogę zainstalować żadnego roma bo są błędy status 7 albo 0. Nawet te romy które mogłem instalować przed zmianą kernela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Wgraj niższe CM. np 10.2 lub 10. Ty masz raczej experymentall ten rom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SUICIDE Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 hmmmm Szczerze powiem że wgrywałem tego roma na stockowy soft.Czy nie powinienem wgrać innego kernela?Nie bardzo też mogę znaleźć jakiś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SUICIDE
Witam. Otóż problem jest dziwny.
Zrobiłem pełne Wipe.
Wgrałem cm-11.0.0-RC14-GT-S5830i-cooperve.zip
Wgrałem gapps-kk444-20140724-v2.2
Telefon startuje pięknie ale bez karty sim.
Jak Tylko włożę kartę logo cyana pokazuje się na 2 sekundy i znika, a później cały czas czarny ekran.
Wgrywałem kilka razy tego cm z gappsem i bez niego. Bez zmian.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi