EnJoy89 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Witam! Korzystając z okazji iż mam nabitą flagę knox chciałbym wgrać czysty android L Czy ktoś wie coś na ten temat ? Czy jest czysta nie modyfikowana wersja L na SGS IV i9505?? Może być odrazu z rootem .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Na chwilę obecną samsung nie wydał wersji 5.0. Pozostaje Tobie instalacja jakiegoś nieoficjalnego romu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Ostatnio instalowałem jakiś rom to problem z głośnością miałem że głośnik trzeszczał :/ Mogłbyś mi polecić jakiś rom gdzie wszystko śmiga i ma roota ?Wystukano z mojego GT-i9505 Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Pawliniak Nie cytuj post pod postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Jeżeli zależy Tobie na stabilnej wersji systemu skorzystanij z cm 11, jeżeli jednak drobne błędy nie będą Tobie przeszkadzały zainteresuj się CyanogenMod 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Wolę stabilną wersje A skąd pobrać [emoji14]?Wystukano z mojego GT-i9505 Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Pawliniak Ponowne upomnienie zakończone warnem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Możesz spróbować z romem od S4 Google Play Edition Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Instrukcja instalacjihttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/879-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-cyanogenmod-samsung-galaxy-s-iv-i9505/Pliki do pobrania najlepiej stąd http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/961-samsung-galaxy-s4-cyanogenmod-11-oficjall/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 EnJoy89 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) A wszystko działa ?? Bo jeden rom tak jak mowilem powodowal ze glosniczek mi trzeszczal jak dalem glosnosc dzwonka na full. I nie chce mi sie co chwile nowego romu wgrywac [emoji14]Wystukano z mojego GT-i9505 Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Pawliniak Kolejny punkt ostrzeżenia na konto za cytowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 Wybierając oficjalne oprogramowanie od CyanogenMod możesz mieć pewność że jest mniej błędów niż u innych PS2 punkty ostrzeżenia lepiej uważaj bo zaraz stracisz dostęp do forum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
EnJoy89
Witam! Korzystając z okazji iż mam nabitą flagę knox chciałbym wgrać czysty android L Czy ktoś wie coś na ten temat ? Czy jest czysta nie modyfikowana wersja L na SGS IV i9505?? Może być odrazu z rootem .
Pozdrawiam
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi