quepassa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam chciałbym prosić o pomoc :x Dokładnie przyblizajac jestem zielony w lg więc chciałbym się dowiedziec jak krok po kroku odblokowac bootloader i wgrać rom (lolipop). Bylbym bardzo wdzięczny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam kolego. zły dział.. tym razem przeniosę do odp. działu. Nie mamy poradnika do odblokowania bootloadera... Trzeba uzupełnić dział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 quepassa Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Masz http://forum.xda-developers.com/g2-mini/development/bootloader-unlock-t2827748 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Możesz przetłumaczyć na nasz.. to też widziałem.. Bardzo prosta zabawa.. edytorami.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Damian MisieK Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Ouuł, to by mi zajęło trochę czasu.. hmmm, będzie czas to się postaram zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
quepassa
Witam chciałbym prosić o pomoc :x Dokładnie przyblizajac jestem zielony w lg więc chciałbym się dowiedziec jak krok po kroku odblokowac bootloader i wgrać rom (lolipop). Bylbym bardzo wdzięczny:)
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi