NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 [Note 3 LTE] CyanogenMod 12 - oficjalny Mam zaszczyt wam zaprezentować rom od Cyanogenmod.org ze wsparciem,oczywiście jest to wersja nightly... Wymagania:ROOTCWM v 6.0.5.1 /TWRP 2.7.0.X (lub nowsze)Odblokowany bootloader Pobierz :wersje CM 12 : http://download.cyan...rg/?device=e975Gapps: http://gapps.cyanogenmod.pl Instrukcja:Pobierz ROM i GappsWrzuć pliki na kartę pamięci/ pamięć urządzeniaWyłącz/przejdź w tryb recoveryWykonaj pełne wipe systemuNastępnie zainstaluj ROM, następnie GappsReboot 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ushi Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 (edytowane) czy jest możliwość aktualizacji romu bez robienia wipe? Edytowane 2 Kwietnia 2015 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2015 same update wystarczy kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartlomiej Czarnecki Opublikowano 30 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Mam pytanie, ponieważ walczę juz z tym od dłuższego czasu. A więc:1. Wipe całego telefonu cache, data, system\2.Instalacja Cyanogena + Gapps3.Bezproblemowe uruchomienie telefonu,i tu zaczyna sie problem pojawia mi sie ekran wyboru jezyka,kiedy klikam UK, PL cokolwiek automatycznie wygasa mi ekran i swieci sie hmm łososiowy kolor diody, kiedy naciskam szybko klawisz odbklowania pojawia sie na chwile ekran telefonu lecz znika, dodam ze telefon podpiety pod komputer działa bez problemowo ponieważ widzi go komputer i moge przesyłać pliki.Proszę pomocy, zależy mi na tym a nikt nie zna rozwiązania ale moze tutaj uda mi się to rozwiązać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 1 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 @Bartlomiej Czarnecki Zrób Full Wipe i wgraj jeszcze raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bycio7 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Witam. Z kad można teraz pobrać CM 12 lub 12.1? Bo jak wiadomo strona cyanogena nie działa już. Potrzebuje cm 12 ponieważ na cm 13 mój note 3 nie widzi karty sim... może na 12 będzie śmigać ☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi