NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 [LG G2] CyanogenMod 12 - oficjalny Mam zaszczyt wam zaprezentować rom od Cyanogenmod.org ze wsparciem,oczywiście jest to wersja nightly... Wymagania:ROOT http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/997-root-dla-lg-optimus-g2/CWM/TWRP - najnowsze cwm CWM-Official-TOUCH-6.0.4.4(D802).rarOdblokowany bootloader Pobierz :Wersje CM 12 : http://download.cyanogenmod.org/?device=d802Gapps: https://s.basketbuild.com/gapps Instrukcja:Spełnij wymagania Pobierz ROM i Gapps Wrzuć pliki na kartę pamięci/ pamięć urządzenia Wyłącz/przejdź w tryb recovery Wykonaj pełne wipe systemu Następnie zainstaluj ROM, następnie Gapps Reboot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezutelni Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Kilka ssow odemnie, jak ktoś chce jakieś inne to z chęcią wstawię [emoji14]Wystukane z LG G2 przy pomocy SwiftKey 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 16 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2015 @mezutelni dzięki dołączone możesz podesłać jeszcze jakieś z pulpitu, aplikacji systemowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Sowa_8143 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam Warto instalować już czy lepiej poczekać? Poprawiony został problem z mms i problem z czujnikiem światła (nie działało automatyczna jasność wyświetlacza). Czy cały soft został już przetłumaczony na j. polski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezutelni Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Cały nie, czujnik światła u mnie smiga, a MMS dziś odbieralem ale używam textera a nie oryginalnej apki Wyskrobane z LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 pokaż mi tą aplikacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezutelni Opublikowano 27 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Na googleplay masz [emoji14]Wyskrobane z LG G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 27 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Tylko pod twoją nazwą nie wyszukuje tej aplikacji.. dopiero po Textra SMS znajduje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mezutelni Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Odmienilem, chodziło o textra Wyskrobane z LG G2Jeżeli ktos chce to nagralem (dawno bo 25,01) film z cm12 dla [link nie zgodny z regulaminem] i jak chcecie to mozecie go dodac do pierwszego posta czy coś [emoji14] http://youtu.be/yPzice_IRFk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 dodam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woodpeacker Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Powiedzcie mi jak mam sprawdzić czy mam bootloadera odblokowanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Wejdz w dl mode, tam powinno pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamitrail Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Witam mam spory problem na moim LG G2, mianowicie gdy w twrp robię instalacje cm12 wyskakuje mi error o takiej treści: "error executing updater binary in zip" i nie mam pojęcia co dalej. Proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 zaaktualizuj TWRP, najprościej pobierz TWRP Manager z Google Play i przez to zaktualizuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamitrail Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ale nie mogę wejść do systemu ogóle. Zrobiłem wipe data, cache, dalvik i nic nie mogę zrobić, jedyne co pozostaje to chyba wgranie stocka przez lg flash tool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 to wgraj, potem wgraj twrp z tej apki z marketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamitrail Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 A czy jb bootloader jest konieczny? jeśli tak to jak go wgrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 co? normalnie wgrywasz stocka przez lg flashtoolhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/4959-lgsamsung-sk%C4%85d-wzi%C4%85%C4%87-stocki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamitrail Opublikowano 29 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Pytam już o wgrywanie CM12, na jednym z forów przeczytałem że do poprawnej instalacji CM potrzebny jest jb bootloader dla G2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 30 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2015 jeśli w temacie romu nie ma tego napisane to nie potrzeba, aczkolwiek daj znać czy jednak potrzeba w razie cegły itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Zalewski_46081 Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Przedziwna sytuacja. Z Cyanogenmod korzystam od ok. lutego. Choć początki były trudne to ostatecznie jestem z niego bardzo zadowolony... a właściwie byłem. Problem jest z od momentu, w którym pojawiły się aktualizacje z nr. 12.1. Plik w TRWP instaluje się poprawnie, telefon wstaje ale po czym zaczyna robić dostosowywanie aplikacji, trwa to znacznie dłużej niż zwykle po czym resetuje się i tak w kółko. Przy całej tej operacji bardzo się grzeje. Macie jakiś pomysł co może być przyczyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 12 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2015 @Przemysław Zalewski_46081Spróbuj reflash ROM'u z CWM, a potem spróbuj zainstalować TWRP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemysław Zalewski_46081 Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Nie do końca rozumiem (te skróty ).Możesz rozszyfrować CWM? TWRP jak rozumiem to Team Win Recovery Project. Tak na marginesie. Wiecie jak go zaktualizować do najnowszej wersji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 @Przemysław Zalewski_46081 przez apke TWRP MANAGER z Google Play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyanowyLenovo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 CWM -> ClockWorldMod Recovery z niego robisz reflash ROM i GappsTWRP pojęcie to już zostało wyjaśnione przez Ciebie, a instalijesz go tak jak polecił kolega @PeliKan . Rób to po kolei. Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi