DJ_Flis Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 (edytowane) Witam ! A więc chcę oddać telefon na gwarancje jednak posiadam zrootowany telefon. Problem istnieje w tym, że nie wiem jak go z powrotem odrootować. Rootowałem ten telefon (Samsung Galaxy Core Plus [sM-G350]) dziwnym chińskim programem. ROOT (dwa znaki chińskie). To chyba cały potrzebny opis tej sytuacji. Proszę o dokładne opisanie jak odrootować telefon i zrobić tak aby przyjęli na gwarancje. EDIT : Tutaj macie ikonę tego programu Edytowane 6 Stycznia 2015 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Kolego, a mogę prosić o link do tego programu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Flis Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Niestety w Internecie nigdzie nie mogę znaleść a instalke do tego programu usunąłem. Jeśli chcesz mogę zrobić SS jak ten program wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Bierzesz oprogramowanie SAMSUNGA i przywracasz na czysto system. Chyba że się myle.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ_Flis Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Dokładniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian MisieK Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Pobierasz kiesa http://www.samsung.com/pl/support/usefulsoftware/KIES/i z tym programem przywracasz czysty system Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Mylisz się...Jeżeli coś.. to będziesz musiał wgrać czysty system używając programu ODINTylko musisz pobrać odpowiednie firmware do swojego telefonu. Opisy wgrywania są dostępne na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Możesz po części opierać się na tym poradniku http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2029-galaxy-core-instalacja-czystego-firmwarestocku/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi