Pawliniak Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pliki do pobrania:ROMGapps Wymagania:Recovery CWM-KitKatCompatible-i9100.zipRootInstrukcja:Wyłączamy telefonPrzechodzimy do recoveryWybieramy Wipe wykonujemy (Cashe, Dalvic Cashe, Format Data)Wracamy do głównego ekranuWybieramy Install następnie rom60 sekund i mamy nowy romWracamy do głównego ekranu wybieramy ponownie install i gapps10 sekund i mamy paczkę googleWracamy do głównego ekranu i wybieramy rebootźródło: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-resurrection-remix-lp-5-2-5-t2987338 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiorr944 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 mam problem. Po instalacji i wyborze języka czas na wifi i tu się pojawia problem, łącząc się z wifi wyskakuje napis "sprawdzanie połączenia" animacje się ruszają cofać do wyboru jezyka mogę, ale połączyć się, lub pominąć nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 spróbuj na danych mobilnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiorr944 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 "nie udało sie połączyć z internetem" - próbowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeliKan Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 A spróbuj go wgrać bez gaaps, połączyć do wifi bądź wgrać apn'y do sieci komórkowej i włączyć dane mobilne bądź wifi i wgrać gaapsy/edit ale za nim to zrobisz zrób wipe systemu też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiewiorr944 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Za 3 instalacją ruszyło. Rom jest po prostu ultra szybki. Jeden problem jaki znalazłem to gdy ktoś do mnie dzwoni to przez 5 sekund jest czarny obraz i nie mogę odebrać, później jest ok. Co mi się w nim nie podoba to odtwarzacz muzyki na ekranie blokowania, przywyklem do tego co bym w pac manie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi