Pawliniak Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 (edytowane) CyanogenMod 12 Wymagania:Najlepiej najnowsza wersja recoveryCWM-KitKatCompatible-i9100.zipRoot Screeny:Od użytkownika: Nie działa:Nagrywanie kamerą w jakości HD Pobieranie:ROM: Beta #6Najnowsza wersja: BETA 8: https://www.androidfilehost.com/?fid=95887005526789163GAPPS: Link Instrukcja:Wyłączamy telefonPrzechodzimy do recoveryWybieramy Wipe wykonujemy (Cashe, Dalvic Cashe, Format Data)Wracamy do głównego ekranuWybieramy Install następnie rom60 sekund i mamy nowy romWracamy do głównego ekranu wybieramy ponownie install i gapps10 sekund i mamy paczkę googleWracamy do głównego ekranu i wybieramy rebootOpartne na: 5.0.x LollipopKernel: Linux 3.0.xBaza: AOSP źródło: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s2/development-derivatives/rom-cyanogenmod-12-t2955551 Edytowane 14 Stycznia 2015 przez NeoCM 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Komarowski Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Mam problem. Telefon resetuje się przy każdej próbie odblokowania ekranu, przy wybudzeniu. Na XDA napisali przy linku do pobierania romu "If you have reboot issues when locking screen, disable/enable active display to fix", tylko nie wiem gdzie tego szukać. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ja to rozumiem jako włącz wyłącz ekran. Tylko jak to zrobić jak za każdym razem się wyłącza :<Po próbuj. Może zmiana launchera pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1weteranszos2 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Aby działało poprawnie należy pobrać paczkę gapps "nano". Też na początku miałem crashe po zablokowaniu telefonu.....przeinstalowałem od nowa cm12 i paczke nano i wszystko działa popranie, nie crashuje miłego korzystania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Komarowski Opublikowano 13 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2015 Jest już beta8, a na tym forum beta6... Co to za obijanie się? Wcześniejszy problem z blokowaniem, a raczej odblokowywaniem ekranu został co prawda wyeliminowany, ale jeszcze nie da się nagrywać filmów w HD i np. brakuje możliwości przerzucania utworów przytrzymaniem przycisku głośności przy wyłączonym ekranie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoCM Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zaktualizowane.Czekamy na was, aż sami zauważycie aktualizację ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Komarowski Opublikowano 18 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2015 #beta10 na XDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak1977 Opublikowano 7 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Witam....zainstalowałem cm-12-20150206-UNOFFICIAL-i9100.zip czy ktos mi powie czy to ma juz roota? bo root checker pokazuje ze niema moze ktoś wie który superuser bedzie pasował do tego ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 8 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Ze sklepu zainstaluj, aczkolwiek jeżeli nie pokazuje aktywnego super usera wykonaj roota i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGalaxy Opublikowano 25 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Co mozecie juz powiedziec o tym androidzie ? Stabilny ? i co nie dziala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Ludzi instalują i ogólnie są zadowoleni. Powinieneś sam przetestować i przekonać się że warto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielGalaxy Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Polecam zainstalowac bete17, wszystko dziala, zero problemow. Zastanawia mnie tylko jedna mysll, dlaczego aparat ma tak malo opcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Zawsze można jakąś alternatywną aplikacje zainstalować do aparatu. Nie każdy potrzebuje tyle opcji. Mi osobiście wystarczy że ładne zdjęcia robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi