bosk20 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Mam prośbę do posiadaczy l7 z numerem sieci orange o podesłanie mi basebend'u ewentualnie podanie którą wersje posiadacie(o ile ktoś korzysta z Orange). W dalszym ciągu mimo pełnego zasięgu nie mogę wykonywać połączeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Znalazłem dwaBaseband for JB V20H-France:V20H-France OrangeBaseband for JB V20E-PL:V20E-PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Problem rozwiązany na chwile obecną, jakaś dziwna blokada na sieci 2g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bosk20
Mam prośbę do posiadaczy l7 z numerem sieci orange o podesłanie mi basebend'u ewentualnie podanie którą wersje posiadacie(o ile ktoś korzysta z Orange). W dalszym ciągu mimo pełnego zasięgu nie mogę wykonywać połączeń.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi