Maniuś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Nie dawno kupiłem samsunga s4 ale wersję chińska część jest po polsku a część po chińsku i mam pytanie do was czy coś da się zrobić z tym telefonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Podaj nazwę kodową pod baterią. Numer modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Pod baterią nic nie pisze ale na pudełku znalazłem GT-I9500 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Masz inny procek kolego..Tu masz romy do swojego: http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-I9500 Polecam Ci zainstalować wersję rosyjską SEB lub niemiecką MBC - w nich powinien być język PL (ale musisz sprawdzić już sam)Warianty europejskie mają zazwyczaj m.in język polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 tylko że w nim nie mogę przejść w tryb recovery piszę że brak połączenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 a download ?odwrotny Volume niż recovery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ok już działa...A nic nie potrzebuje sam ROM wystarczy i to wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Opieraj się na tym poradniku:http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/3362-samsung-galaxy-s5-aktualizacje-firmware-wgrywanie-softu-odin/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Ale ja wiem jak wgrać tylko pytam się czy sam ROM mam zainstalować czy jeszcze coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 To jest oficjalny firmware tak więc niczego więcej nie potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 I przez program odin mam instalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Tak przez odina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A przez recovery się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Jeżeli znajdziesz odpowiednie pliki to tak, ale przez odina najprościej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A jak już wgram to co mi to zmieni w tym telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Język.Masz problem ze znaczkami chińskimi.I chcesz więcej polszczyzny.A ty się pytasz co jeszcze... zrób jedno, potem pytaj o następne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dobra dobra nie trzeba się tak drzeć... W tym telefonie nie mogę przejść w tryb download wyskakują mi jakieś chińskie znaczki Pomoże ktoś ??????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 volume up wciśnij jak uruchomi ci sie tryb download Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Chińskie znaczki mam jakieś i jakaś gra mi się włącza chińska jeszcze zdjęcia o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie wiem.Może ty masz chińską podróbkę, a nie telefon samsunga. Wstaw zdjęcie, pokaż jak nam to wygląda.I jaka gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 beep Opublikowano 11 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2015 Dla ułatwienia sprawy przeczytaj to, pomoże ci odróżnić czy twój SGH S4 jest chińską podróbką czy jest oryginałem. Jak sprawdzisz to powiadom nas w odpowiedzi Myślę że problem będzie rozwiązany.http://www.allekicz.pl/poradniki/marki,samsung-galaxy-s4-real-or-fake 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Stwierdzam że w 100% mam chińska podróbkę czy da się wgrać jakiś rom do niej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 Przykro nam. Ale nie. Sposób jest, ale to musisz mieć do tego specjalny box flasher.. A urządzenie kosztuje.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 12 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 A możesz mi może wyjaśnić co to jest ten ,,box flasher'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Patryk Szkudlarek Opublikowano 2 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Podróbki z chin pracują pod kontrolą procesorów Mediatek'a. Podrówbi zazwyczaj mają przerobiony system w taki sposób, że pokazuje CI np w aplikacjach, że masz dla przykładu 1.5GB wolnego ramu, co jest oczywiście nieprawdą, bo zazwyczaj mają albo 256 mb ramu (te na prawdę tanie wersję) 512 albo 1 gb ramu. Na takie klony nie wychodzą żadne romy, modyfikacje itp (jeżeli się mylę, proszę o poprawkę) tym bardziej custom romy, bo nie wyszły żadne kody źródłowe Androida (O ile owy klon posiada jakikolwiek system) Radzę Ci na dobry początek sprawdzić tym programem: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jphilli85.deviceinfowszystko to, co niby ma ta Twoja S5. Dla potwierdzenia wrzuć screeny z programu CPU-Zhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.cpuid.cpu_z Tutaj powinno CI się mojawić model procesora itp. Chyba, że tak się już wycwanili, że nawet to zmienili, w co wątpie. Choć w sumie, jeżeli nawet recovery jest po chińsku, to można stwierdzić, ze to podróbka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 3 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Telefon został sprzedany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Nie dawno kupiłem samsunga s4 ale wersję chińska część jest po polsku a część po chińsku i mam pytanie do was czy coś da się zrobić z tym telefonem
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi