limak1998 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 (edytowane) Witam ! Mam pewien problem po zainstalowani [CM11] wiedziałem, że nie bd działał bluetooth i radio ale gdy właczam aparat to obraz wciaz jest obrócony o 90o stopni zamiast pionowo robi poziomo ;/Jakies rady? Edytowane 2 Stycznia 2015 przez NeoCM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 To wczesne wersje CM 11 na ten model. Za bardzo nie są już wspierane, więc nie bardzo Ci pomożemy.Co do aparatu możesz stosować innych aplikacji Aparatu CM lub Google camera. PS. sprawdź we wątku o tym CM 11 na xda, czy nie ma łatek do bluetooth itp./ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
limak1998
Witam !
Mam pewien problem po zainstalowani [CM11] wiedziałem, że nie bd działał bluetooth i radio ale gdy właczam aparat to obraz wciaz jest obrócony o 90o stopni zamiast pionowo robi poziomo ;/
Jakies rady?
Edytowane przez NeoCMOdnośnik do komentarza
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi