bosk20 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Siema ostatnio mój lg zbzikował a mianowicie jak działał poprawnie tak od kilku dni nie działa sieć 2g a 3g tak.Wie ktoś może w czym jest problem i jak go ewentualnie rozwiązać? Wgranie softu nie pomogło ;<Ktoś pomoże?Niby mam zasięg lecz nie mogę wykonywać połączeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Raczej tak, skoro raz jest a za moment nie ma ;p trudno.........Trochę informacji:~ L7 z Play(skończona gwarancja)~ numer - orange na karte~ połączenia i smsy działają tylko w sieci 3g ~ aktualny niebrandowy soft stock v20d(tak robiłem format)~telefon sprawdzany na numerach z innych sieci(ten sam efekt) Opis problemu:Nagle telefon przestał działać na sieci 2g tj. nie mogę dzwonić ani wysyłać smsów mimo pełnego zasięgu Podczas sprawdzania stanu konta (*124*#) - "Problem z połączeniem lub błędny kod MMI". Ktoś ma sugestie/pomysł lub wie jak uporać się z tym problemem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Próbowałeś łączyć z nadajnikami innych sieci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Są niedostępneteraz nie mam zasięgu i nie mogę się połączyć z siecią... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 A możesz sprawdzić czy twoja karta działa na innym fonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 Sprawdzałem z 3 numerami orange i t-mobile. Na LG numery nie odpowiadają a na innym normalnie(ale to rzęch). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 może ci padł moduł albo styki coś nie łączą zobacz co tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 możesz powiedzieć na co konkretnie powinienem zwrócić uwagę?Ale przecież jako w sieć 3g telefon działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 no to może wokół ciebie nie ma już sieci 2g Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bosk20 Opublikowano 6 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 jak może nie być skoro w tym samym miejscu mam 2gi telefon również z kartą orange w 2g i mam pełny zasięg i nie ma problemu z dzwonieniem/smsami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 no to fakt wina telefonu, ale możesz mieć uszkodzony sprzęt po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bosk20
Siema ostatnio mój lg zbzikował a mianowicie jak działał poprawnie tak od kilku dni nie działa sieć 2g a 3g tak.
Wie ktoś może w czym jest problem i jak go ewentualnie rozwiązać? Wgranie softu nie pomogło ;<
Ktoś pomoże?
Niby mam zasięg lecz nie mogę wykonywać połączeń.
36 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi