VonbatenBach Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Witam forumowiczów! Szukam od jakiegoś czasu w sieci tematu, który zaraz przedstawię, i nie mogę go znaleźć Chodzi o zbiór kerneli na Galaxy Trenda , KTÓRE WSPIERANE SĄ PRZEZ CYANOGENA 11.Gnębi mnie pytanie (innych być może również) czy w ogóle istnieją takie kernele, a jeśli są to skąd je pobrać itp. Mam nadzieję, że objaśnicie tak zielonym forumowiczom jak ja, co i jak w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zobacz to! http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/2310-galaxy-trend-16-kerneli-dla-gt-s7560/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
VonbatenBach
Witam forumowiczów!
Szukam od jakiegoś czasu w sieci tematu, który zaraz przedstawię, i nie mogę go znaleźć
Chodzi o zbiór kerneli na Galaxy Trenda , KTÓRE WSPIERANE SĄ PRZEZ CYANOGENA 11.
Gnębi mnie pytanie (innych być może również) czy w ogóle istnieją takie kernele, a jeśli są to skąd je pobrać itp.
Mam nadzieję, że objaśnicie tak zielonym forumowiczom jak ja, co i jak w tej kwestii.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi