v1saaR Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Drodzy forumowicze!Proszę o pomoc w wyborze kernela i ROM dla mojego Galaxy Core(bo ja się w tym kompletnie nie łapię)Oto co mam na telefonie(może się przyda xd)Uni-initCWMBusyBoxSD MaidAntutu CPU MasterGreenifyHolo Launcher HDSuper SUhttp://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/615-script-supremacy-trilogy-wi%C4%99ksza-wydajno%C5%9B%C4%87-i-szybko%C5%9B%C4%87-mniej-lag%C3%B3w/ Ewentualnie ktoś może polecić także dobry launcher jeśli mój to ścierwo.Dziękuję za wszelką pomoc i rady, każda sugestia która pomoże doprowadzić mi ten telefon do odpowiedniego stanu jest na wagę złota ;>Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Tylko do czego ci to ? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 27 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Na pewno chcę ogarnąć dobry launcher bo zwyczajnie wpienia mnie ten wygląd. Niektóre romy mają fajny wygląd więc też przejdzie. A jak ktoś ma dobrą propozycję kernelu albo ROMu które usprawią to też sie przyda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ten rom jest polecany http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/1884-galaxy-core-pleasureux-v21b-rc3/Po instalacji miło by było zostawić komentarz po tematem jak się sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 28 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 <p>Okej, postaram się go dziś jeszcze ocenić w edicie ;><br />Instalacja bez problemu, początkowo lekko zmulone ale po potraktowaniu LagFix Free chodzi bardzo ładnie. Fajny wygląd, brak problemów póki co. Jak jakiś problem wystąpi to powiadomię ;></p> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
v1saaR
Drodzy forumowicze!
Proszę o pomoc w wyborze kernela i ROM dla mojego Galaxy Core(bo ja się w tym kompletnie nie łapię)
Oto co mam na telefonie(może się przyda xd)
Uni-init
CWM
BusyBox
SD Maid
Antutu CPU Master
Greenify
Holo Launcher HD
Super SU
http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/615-script-supremacy-trilogy-wi%C4%99ksza-wydajno%C5%9B%C4%87-i-szybko%C5%9B%C4%87-mniej-lag%C3%B3w/
Ewentualnie ktoś może polecić także dobry launcher jeśli mój to ścierwo.
Dziękuję za wszelką pomoc i rady, każda sugestia która pomoże doprowadzić mi ten telefon do odpowiedniego stanu jest na wagę złota ;>
Pozdrawiam!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi