v1saaR Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Drodzy forumowicze!Ostatnimi czasy próbuję pobawić się moim androidem i napotykam nonstop jeden problem który z deka wiąże mi ręce.Gdy klikam w CWM: Backup, staje on na /data, wyskakuje error i koniecChcąc zrobić external backup, wyskakuje coś, że nie znalazło ścieżki...Jestem laikiem więc proszę o łopatologiczne tłumaczenie, jeśli ktoś się podejmie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To może podsumuję...Zrobiłem backup, wgrałem V3--SupremacyScript, działa chyba ;>Potrzebuję dobrego kernela i dobrego romu. Wydajność połączona też z oszczędzaniem energii i funkcjonalnością. Jakiś kompromis pomiędzy tym. Co polecisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Chcesz zrobić backup systemu całego czy zależy ci na aplikacjach ? Bo jak na aplikacjach to ze sklepu pobierz dowolną apke do backupów i zrób ich kopię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 To może powiem Ci co mam w planach, a ty mi powiesz jak będzie lepiej, okej? :>Postanowiłem podjąć kilka kroków z Twojego tematu o benchmarkach z ufnością że ulepszy to mój smartfonik :>Jest to:1. "Wgraj jakiś Rom", choć potrzebuję konkretnej rady jaki2. Zmień kernel - na Infinity - czemu akurat ten, czy znajde coś lepszego?3. Wgranie na próbę tego: http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/615-script-supremacy-trilogy-wi%C4%99ksza-wydajno%C5%9B%C4%87-i-szybko%C5%9B%C4%87-mniej-lag%C3%B3w/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Polecisz jakąś appke żeby zrobić backup całego /data?Bo ogólnie chcę mieć możliwość wróćenia do tego co może się zwalić, appki to najmniejszy problem bo zrobię listę i w każdej chwili mogę ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Cale data to w cwm tylko . apki to z kolei super backup sms and contacts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Ktoś wie co mi się zwaliło z tym CWM? system completed, error while making a backup image of /dataCzyli brakuje miejsca.Kiedyś mogłem zrobić, jak zwiększyć tą ilość miejsca?EDIT: Debil ja, muzyka... Sorki za problem. Które z tych kroków powinienem wykonać, a które są raczej mierne?Jaki kernel i rom wybrać? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Napisz jeszcze raz na spokojnie bo nie rozumiem nic z tego zdania;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Wystarczy ze zmienisz zarzadzce procesora i bedzie chodzil jak trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Mówisz o czymś typu SetCPU, Antutu CPU Master i pochodne? Jaki polecasz? ;d Kurcze, potrzebuję konkretów nie ogarniam co tu się dzieje z moim systemem haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Przetestuj je i zobacz ktory ci pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 W sumie racjonalnie... Sory, jestem w panice Więc póki co olać kernel i rom? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 26 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 No tak bo to juz inny temat;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 v1saaR Opublikowano 26 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Dobrze, dziękuję ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
v1saaR
Drodzy forumowicze!
Ostatnimi czasy próbuję pobawić się moim androidem i napotykam nonstop jeden problem który z deka wiąże mi ręce.
Gdy klikam w CWM: Backup, staje on na /data, wyskakuje error i koniec
Chcąc zrobić external backup, wyskakuje coś, że nie znalazło ścieżki...
Jestem laikiem więc proszę o łopatologiczne tłumaczenie, jeśli ktoś się podejmie.
Pozdrawiam
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi