Daniel Arminex Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Witam,Cm interesuje sie od niedawna i stąd moje pytanie.Czy jeśli w opcjach dam Ustawienia Fabryczne to CyanogenMod zostanie czy będe musiał go wgrywać od nowa?P.S Chce sprzedać telefon dlatego pytam.Z góry dziękuje za odpowiedziZapomniałem dodać ze rom to SmoothieJB™ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Ustawienia fabryczne w telefonie po wgraniu CyanogenModa nie przywrócą orginalnego softu.Jeżeli chcesz stocka tu masz instrukcje http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/979-galaxy-s-plus-i9001-wgrywanie-czystego-firmwaresystemu/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Arminex Opublikowano 24 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Nie chce orginalnego tylko pytam sie czy CyanogenMod zostanie czy "pusty telefon będzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Tak będzie czysty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Kowal Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 kupiłam telefon z Cyanogenem i nie wiem co sie dokładnie stanie jak dam ustawienia fabryczne? Co będzie jak włącze telefon bo ustawieniach fabrycznych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jankessster Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Ustawienia fabryczne dadzą ci tyle że tel uruchomi się z tym softem bez żadnych aplikacji użytkownika jego danych , tj tak jak po instalacji softu:)Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi