mic der Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Witam, mam wgrany cm 10.2 i android l, chcialbym to usunac o wrocic do orginalnego softu. Jest jakis szybki i latwy sposob czy tylko kdz zostaje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 kdz, ale nie nie bedzie jak oryginalny w 100%, bo szyfrowanie recovery padło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mic der Opublikowano 23 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Nie chodzi mi zeby byl w 100% orgmalny tylko zeby powrici do starego jak przy zakupie, zauwazylem ze tel strasznie zwolnil wiec chce zobaczyc czy to przez to, ze jest zasmiecony czy moze cos sie z nim zaczelo niedobrego dziac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Spróbuj przywrócić ustawienia fabryczne. W ustawieniach jest taka opcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
mic der
Witam, mam wgrany cm 10.2 i android l, chcialbym to usunac o wrocic do orginalnego softu. Jest jakis szybki i latwy sposob czy tylko kdz zostaje?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi