morderca5998 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Siema , czy moglibyście wysłać mi link do romu ,który by działał na nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Polecam ICS AOSP od Maclawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 [Galaxy Ace] CyanogenMod 10.2 - Stable (03- 10 -13) spróbuj tego! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 morderca5998 Opublikowano 17 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 Dzięki , bardzo mi pomogliście. : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
morderca5998
Siema , czy moglibyście wysłać mi link do romu ,który by działał na nim?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi