lele1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Mam zainstalowane dwie apki, Messengera oraz Hill Climb Racing i już nic nie mogę pobrać bo wyskakuje że mam za mało pamięci, roota mam, link2sd mam. Rom to Super ice droid final v3.1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 zredukuj usługi google i aplikacje w tle 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lele1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ze strony google mam tylko zainstalowany ten syf bez którego nie odpaliłbym marketu play, a aplikacje w tle czyszczę menedżerem zad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 masz link2sd. Masz na karcie pamięci partycje ext2?Czy Twój kernel supportuje takową partycje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Provectus Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 masz widze 384mb...czyli 300mb na zywca... nie ma szans na 2.2 by ci nie działał płynnie ;P wgraj czysty bo mody sa coraz bardziej zasobożerne od czystych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
lele1
Mam zainstalowane dwie apki, Messengera oraz Hill Climb Racing i już nic nie mogę pobrać bo wyskakuje że mam za mało pamięci, roota mam, link2sd mam. Rom to Super ice droid final v3.1.
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi