Maniuś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wczoraj wyskoczyła mi aktualizacja cm i nie wiem czy aktualizować czy też nie...Czy coś jest potrzebne do tej aktualizacji jakiś rom itp. Załączam foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeoCM Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Aktualizacje same się wgrywają.Tylko klikasz install - jak pobierze się soft. Ps. popraw temat.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Ale pytam się czy aktualizować ? czy to już jest do androida 5.0 a ja mam 4.4.4 I czy coś jest jeszcze potrzebne do tej aktualizacji ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 To jest jeszcze 4.4.4, pewnie poprawi kilka bugów, błędów, ale może też coś zepsuć, na wszelki wypadek w recovery zrób sobie kopie gdyby coś było nie tak zawsze możesz wrócić do starej wersji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 10 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 A jak to się robi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Wchodzisz w CWM wybierasz opcje backup and restore i wybierasz backup to internal bądź external storage, potem rebootujesz i mozesz instalowac aktualizacje, gdyby cos nie tak to zrobisz restore backup i masz poprzednia wersje systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Aktualizacja nie chce się zainstalować automatycznie piszę że trzeba ręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 To pobierz najnowszą wersje ze strony cyanogenmod i zainstaluj przez CWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 A przez kies można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Przez kies to tylko stockrom, najnowszy chyba jest 4.3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 To ktoś mi wytłumaczy jak zainstalować to ręcznie krok po kroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hyniek Opublikowano 11 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/869-jak-wgra%C4%87zainstalowa%C4%87-cyanogenmod-samsung-galaxy-s-iii-i9300/ Robisz wszystko jak tu, tylko nie instalujesz gappsów, ani nie robisz wipe żadnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maniuś Opublikowano 12 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 I to ma być poradnik!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 yy , to nie jest poradnik , poradnik jest tutaj http://forum.cyanogenmod.pl/index.php/topic/869-jak-wgraćzainstalować-cyanogenmod-samsung-galaxy-s-iii-i9300/ i nie krzycz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Maniuś
Wczoraj wyskoczyła mi aktualizacja cm i nie wiem czy aktualizować czy też nie...Czy coś jest potrzebne do tej aktualizacji jakiś rom itp. Załączam foto
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi