damo997 Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 WitamPosiadam Cyanogenmod 7 i mam tu problem ponieważ moduł GPS nie chce sie włączyć.co mam teraz zrobić żeby znów się cieszyć Nawigacją ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pawliniak Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Skąd CM zainstalowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tiestobunio Opublikowano 16 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 WitamPosiadam Cyanogenmod 7 i mam tu problem ponieważ moduł GPS nie chce sie włączyć.co mam teraz zrobić żeby znów się cieszyć Nawigacją ??Naprawić GPS można sposobem podmiany pliku z najnowszej wersji cm 7 gps.conf i system>etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
damo997
Witam
Posiadam Cyanogenmod 7 i mam tu problem ponieważ moduł GPS nie chce sie włączyć.
co mam teraz zrobić żeby znów się cieszyć Nawigacją ??
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi