Witam! W zeszłym tygodniu postanowiłem przetestować oprogramowanie cyanogenmod na moim Nexusie. Poszedłem najłatwiejszą drogą i skorzystałem z dostępnego na google play instalatora tego ROM-u. Mój problem polega na tym, że jestem "świeży" w tych sprawach i nie mam pojęcia jak wrócić do standardowej wersji Androida. Przy instalacji stockowej wersji Androida ze strony producenta (hammerhead-ktu84q) w trybie recovery wyskakuje mi błąd, który anuluje instalację. Proszę o pomoc kogoś doświadczonego, kto mógłby w jakiś sposób nakierować mnie na wyjście z tej sytuacji.
Pytanie
OpusMagnum
Witam!
W zeszłym tygodniu postanowiłem przetestować oprogramowanie cyanogenmod na moim Nexusie. Poszedłem najłatwiejszą drogą i skorzystałem z dostępnego na google play instalatora tego ROM-u. Mój problem polega na tym, że jestem "świeży" w tych sprawach i nie mam pojęcia jak wrócić do standardowej wersji Androida. Przy instalacji stockowej wersji Androida ze strony producenta (hammerhead-ktu84q) w trybie recovery wyskakuje mi błąd, który anuluje instalację. Proszę o pomoc kogoś doświadczonego, kto mógłby w jakiś sposób nakierować mnie na wyjście z tej sytuacji.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi