mama0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Siema jestem swiezy w sprawach dotyczących rootowania telefonów i mam pytanie czy mógł by ktoś napisac dokładnie ze szczegółami jak to się robi co potrzeba jaki program itp. Byłbym bardzo wdzięczny gdyż strasznie znudził mnie już stockowy rom wersja HBOOT-1.53.0007 u góry napisane jest SHOOTER_U PVT SHIP S-ON RL z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 Wszystko ok tylko ze ten telefon oprócz odblokowania software (czyli tak jak wszystkie telefony) ma też blokadę hardware. Bez tej drugiej telefon będzie zrootowany ale nie będzie miał S-OFF - czyli blokady bootloadera. Można z tym żyć ale jest to znacznie upierdliwe. I na dłuższą metę nie polecam.Teraz czekam na twoja decyzje - mój kolega nie podial się wyzwaniu i zmienił telefon, ja natomiast po 2ch dniach zapragnął bym wolności.Ps. Tracisz gwarancje gdyż pierwsza operacje przeprowadzasz oficjalnie z udziałem firmy HTC (HTCDev.com).wytapane z Desire Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baryla Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Android 4.0.3 i HBOOT 1.53.0007, lekko uszkodzony dotyk, chciałem z niego zrobić tv boxa, ale z rootem. Czym będzie skutkować root bez S-OFF-a ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi