S Pablo Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Tak jak w nazwie tematu...Chcę wgrać kornele na swojego Trenda (GT-S7560), ale gdy chce wybrać "instal from zip" w Recovery mode, wyskakuje napis: Error mounting /sdcard! Znacie jakiś sposób, aby to naprawić? 2dni już szukam w Internecie...Miałem też problem z samym rootem, ta sama sytuacja - ale z tym sobie poradziłem, bo znalazłem jakiś program który zrobił to za mnie. Bardzo proszę o pomoc. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 S Pablo Opublikowano 30 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Już sobie poradziłem. Wina była po stronie karty. Użyłem innej i wszystko poszło zgodnie z planem.Dzięki za zainteresowanie.Można zamknąć. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jankessster Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wyjmij kartę sd zabierz wszystko co ci potrzebne i sformatuj ją 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dasiek Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Problem ROZWIĄZANY. Jeżeli masz jakieś zastrzeżenia prosimy kierować je do ekipy forum. Pamiętaj jeden temat jeden problem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
S Pablo
Tak jak w nazwie tematu...
Chcę wgrać kornele na swojego Trenda (GT-S7560), ale gdy chce wybrać "instal from zip" w Recovery mode, wyskakuje napis: Error mounting /sdcard!
Znacie jakiś sposób, aby to naprawić? 2dni już szukam w Internecie...
Miałem też problem z samym rootem, ta sama sytuacja - ale z tym sobie poradziłem, bo znalazłem jakiś program który zrobił to za mnie.
Bardzo proszę o pomoc. Pozdro.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi