valkollos Opublikowano 26 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2014 Monster$ Rom to świetny custom rom na galaxy core.Jest on oparty o android 4.4.2! WSZYSTKO ROBISZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ!!! Wymagania:RootRecovery Funkcje:-Odmieniony wygląd ekranu blokady-Wprowadzenie niebieskiej barwy w wiele elementówinterfejsu-Zmieniony wygląd niektórych aplikacji systemowych(kontakty,budzik)-Odświeżony launcher TouchWiz-Zmieniony pasek powiadomień-Przeźroczysty pasek powiadomień z galaxy s4 Instalacja:1.Pobierz rom i wrzuć na kartę pamięcihttp://d-h.st/aOC2.Wejdź w recovery (volume+,home,power)3.W recovery zrób full wipe(nie jest to obowiązkowe)4.Zainstaluj rom5.Reebot Zalety:-Rewelacyjna prędkość(mi nigdy nie przyciął)-Bardzo przyjemny wygląd-Android 4.4 Wady:Nie znaleziono Screeny: Jedyny bug jest taki: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazyalien Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Sprawdzał ktoś? Bo jednak mam obawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor tematu z tego co wiem to instalował sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
valkollos Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Ja sprawdzałem.Rom sprawuje się świetnie,niestety TouchWiz cały czas nie jest idealny i może czasem ściąć Polecam zmienić launcher na np.Nova lub ADW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus2003 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Ktoś jeszcze może napisać coś o tym modzie? Jak się u niego sprawuje i w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawliniak Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Lepiej nie opierać się na opinii użytkowników tego Romu, gdyż można się zawieść, dlatego zalecam przetestowanie na własnej skórze tej modyfikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi