haxzzz Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Witam. Jestem bardzo świeży w temacie andka dlatego wolę zapytać bardziej doświadczonych Posiadam telefonGalaxy SII. Do tej pory działał on tylko i wyłącznie na kernelu siyah 5.0.1. Dzisiaj zainstalowałem CM 10.1 który ładny jest ale według mnie nie jest zbyt szybki. Polećcie mi jaki Kernel pod CM 10.1? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aloisy Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ja jestem przeciwnikiem dogrywania kerneli. Po za tym cm10.1 to stosunkowo świeży system wiec szybkich kerneli jest jak na lekarstwo...wytapane z Desire Z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haxzzz Opublikowano 10 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 A przydało by się coś szybszego ;p Jednak póki co jestem zadowolony EDIT: http://sourceforge.n...c/files/kernel/ Kernele pod CM 10.1. vsync. Jeszcze świeże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi